071 401 37 77
Spoedlijn: Toets 1
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
Openingstijden
08.00 - 17.00 uur
23 april 2024

Huisartsenpraktijk Ten Hove laat 1.000 bomen planten door Tree-Planters

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hebben we besloten om 1000 bomen te laten planten door Tree-Planters.

Huisartsenpraktijk Ten Hove zet zich in om haar klimaatafdruk zo klein mogelijk te houden. De praktijk is gevestigd in een energiezuinig gezondheidscentrum met goede isolatie en WKO-installatie. Zo zetten we de lichten op tijd uit en creëren we een groene omgeving in de spreekkamers. Toch hebben we als praktijk nog steeds een CO2 afdruk die we graag op deze manier compenseren.

Medische gebruiksartikelen, reiskilometers en elektriciteit worden gecompenseerd door bomen te planten in Malawi en Kenia. Zo wordt het klimaat hersteld en krijgen financieel arme mensen een eerlijke inkomen.Tree-Planters is een Nederlandse Stichting die zich inzet om bomen te planten in ontwikkelingslanden. Dat is een dubbel goed doel: Klimaatherstel en armoedebestrijding.

Tree-Planters plant bomen om C02 uit de atmosfeer te halen en het milieu te herstellen of te versterken. Het mooie is: het planten van een boom heeft direct effect en niet pas over een paar jaar. Bomen planten is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de lokale Afrikaanse bevolking. Want elke boom die we laten planten, levert hen een eerlijk loon op!

Tree-Planters zet zich in om voor Huisartsen ten Hove 1.000 bomen per jaar bij te planten en daarmee de kap van 3.000 bomen te voorkomen. Tree-Planters zorgt ervoor dat lokale families en communities in Malawi en Kenia worden getraind en ondersteund op het gebied van bosbouw en beheer.

©2024 Huisartsenpraktijk Ten Hove Privacy

Website door 2nd Chapter