Huisartsenpraktijk Ten Hove
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
telefoon: (071) 4013777
fax: (071) 4076854

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Afspraken maken telefonisch zo veel mogelijk voor 10.00 uur.

Wanneer u ons belt, krijgt u niet direct de assistente te spreken, maar een keuze menu.
Voor spoed kiest u 1, voor het aanvragen van herhaalrecepten toetst u 2: Spreek uw naam en geboortedatum duidelijk in en daarna uw verzoek.

Als u een afspraak wilt maken of de assistente wilt spreken dient u 3 in te toetsen.

U hoeft niet het hele bandje af te luisteren, maar kunt gelijk uw keuze intoetsen. Bij twijfel toets 3.

De assistenten zullen u enkele vragen stellen om u zo goed mogelijk te helpen. Dit is bedoeld om een goede inschatting te maken hoe snel u gezien moet worden en of u ook met een telefonisch advies geholpen bent. Graag uw begrip hiervoor.

Voor collegiaal overleg kiest u als collega toets 4.

Voor spoedeisende zaken buiten kantoortijden neemt u contact op met de Huisartsenspoedpost De Limes, locatie Voorhout: 0252-240212.

Parkeren

U kunt parkeren in de onderliggende parkeergarage en kunt vandaar met de lift naar de praktijk, die zich op de eerste etage bevindt. Bedenk wel dat er een parkeertarief geheven wordt.

Gratis parkeren kan bij Quick Boys op de Laan van Nieuw Zuid . Dat is een klein stukje lopen.

Indien u iemand wilt afzetten, kunt u gebruik maken van de Kiss&Ride zone voor de hoofdingang, waar u max 15 minuten mag staan. Voor mensen die zeer slecht ter been zijn, kan ook gebruik gemaakt worden van de parkeergarage. Hier kunt u afgezet worden bij de lift. Indien u binnen 10 minuten de garage verlaat, kunt u gratis uitrijden.