071 401 37 77
Spoedlijn: Toets 1
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
Openingstijden
08.00 - 17.00 uur

Afspraak maken

Voor een afspraak op het spreekuur verzoeken we u om voor 10 uur te bellen of via MijnGezondheid.net voor niet spoedeisende vragen digitaal een afspraak te maken.
De assistente heeft een eigen spreekuur voor wratten aanstippen, uitstrijkjes maken, oren uitspuiten en hechtingen verwijderen. U kunt hiervoor alleen telefonisch een afspraak maken. De assistenten prikken ook bloed op de praktijk.

We rijden de meeste visites vanaf 10.30 uur. Wilt u deze voor 10 uur aanvragen?

De assistente is telefonisch bereikbaar van 8-10 uur, 10.30-12.30 uur en van 14-16.45 uur.

U kunt 24 uur per dag digitaal een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts. Deze afspraken worden nooit op dezelfde dag gepland en zijn dus niet geschikt voor spoedeisende vragen of voor Scheepvaartkeuringen. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen.

MijnGezondheid.net

U kunt veel gezondheidszaken online regelen via MijnGezondheid.net. U kunt dan ook digitaal afspraken maken, een e-consult sturen en digitaal herhaalrecepten aanvragen.

Telefonisch spreekuur

Op maandag, woensdag en donderdag heeft dokter Ten Hove een telefonisch spreekuur van 13.30-14.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is dokter Riemens dan aan de telefoon. Dit is bedoeld voor korte vragen en het doorgeven van uitslagen.

Twijfelt u of u naar de huisarts moet?

Bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet. De website ‘Moet ik naar de dokter?’ kan op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel.

Bezoek website

©2024 Huisartsenpraktijk Ten Hove Privacy

Website door 2nd Chapter