• 30 AUG 19
    • 0

    Huisarts in opleiding stelt zich voor

    Ik ben Joyce Kwakernaak en vanaf 1 september mag ik aan de slag als huisarts in opleiding bij Huisartsenpraktijk Ten Hove. Ik heb Geneeskunde gestudeerd in Leiden, waar ik in november 2018 ben afgestudeerd. Na het behalen van het artsendiploma heb ik gewerkt als arts in het verpleeghuis van de Alrijne zorggroep.  Om mij verder te bekwamen als huisarts, zal ik het komende jaar bij dokter Ten Hove in de huisartsenpraktijk komen werken. In mijn vrije tijd hou ik erg van wandelen, uit eten gaan en reizen. Zo heb ik al prachtige reizen gemaakt door onder andere China, Indonesië, Rusland en Marokko. Voorlopig zal ik in het prachtige Katwijk blijven en hoop ik u te ontmoeten in de praktijk.

     

    Leave a reply →

Photostream